Campionatele Naționale de lupte greco-romane pentru copii

Cele mai tari dispute pe saltea, la Costinești

1470
Cele mai tari dispute pe saltea, la Costinești - 279da28c94e34d64ff90a522aec4003b.jpg
Federația Română de Lupte a decis ca turneul final al Campionatului Național de lupte greco-romane pentru copii (10-14 ani) să se desfășoare la Costinești.
Competiția va începe în data de 20 mai, când este programat cântarul oficial, iar întrecerile propriu zise, găzduite de sala de sport din Stațiunea Tineretului, vor avea loc pe 21 și 22 mai, urmate de festivitatea de premiere.
La ediția 2011 a Naționalelor, vor participa cei mai buni sportivi de la toate cluburile din țară, pe categorii de greutate. Printre aceștia, se numără, Ilias Osgean, Ionuț Caraș, Andrei Amariei, Gheorghe Florea, Florin Stanciu, toți de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, Alexandru Dumitru, Randu Trandafir sau Mihai Neder, toți de la CSS 3 Steaua București.
Înfruntările de pe saltea vor fi supervizate de o serie de personalități, foști campioni olimpici, în frunte cu președintele FRL, Cristian Poteraș.
Organizatorii turneului sunt Federația Română de Lupte, Hotel Costinești Royal și Primăria Costinești.
Premiile puse la bătaie constau în echipament sportiv (pentru ocupanții primelor trei locuri), dulciuri, cupe și diplome. Delegațiile vor fi cazate la hotelurile Costinești Royal (unde vor servi și masa) și Forum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1943 secunde