Mai multe ştiri online:

Cei mai valoroși luptători din Constanța, premiați în week-end

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Duminică, 23 decembrie, de la ora 13.00, la Complexul Sport din strada Cuza Vodă, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroși luptători constănțeni, în organizarea Asociației Județene de Lupte Constanța.

După un an în care au ajuns în județul Constanța sute de medalii naționale și internaționale, era imposibil ca Moș Crăciun să nu-i viziteze pe tinerii campioni. Astfel, vor fi premiați cei mai buni 10 luptători și primii trei antrenori constănțeni.

Iată clasamentul sportivilor: primele două locuri vor fi ocupate de sportivii de la CS Farul Constanța Florin Tița - medaliat cu bronz la Campionatul European de juniori U23, și Răzvan Arnăut - locul V la Campionatul Mondial de juniori U23. Cei doi vor fi urmați de Cristina Roșioru, de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța, campioană absolută a României și a Balcanilor. În Top 10 se vor mai regăsi Nicolae Boantă (CS Farul), Ana Maria Predică (CS Poseidon Limanu - 2 Mai), Amalia Rătunzeanu, Andrei Savu, Crina Pintilie, Constantin Păun (toți LPS) și Iulian Chelărescu (CS Farul), toți medaliați la campionatele naționale.

Antrenorii anului sunt Grigore Gheorghe (CS Farul), Ioan Giuglea (LPS) și Cornelius Dorian Trucmel (CS Poseidon Limanu - 2 Mai). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.848 secunde