Cei mai buni spadasini români se duelează la Constanța

184
Cei mai buni spadasini români se duelează la Constanța - ceimaiscrima-1443547303.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până duminică, sala de jocuri a Complexului Sportiv "Tomis" din strada Flămânda va fi gazda a două competiții de scrimă: Cupa României la spadă, masculin și feminin, și Cupa Farul - Memorial "Paul Călin" la spadă masculin. 


Astăzi, de la ora 9.00, vor începe în-trecerile probei de spadă feminin individual. Mâine, de la aceeași oră sunt programate meciurile de la spadă feminin echipe, urmând ca, de la ora 13.00, să se joace partidele de la spadă masculin individual (grupe și un tur de eliminare). Meciurile de la spadă masculin individual vor continua vineri, de la ora 8.30, iar sâmbătă, de la ora 9.00, se va desfășura competiția de la spadă masculin echipe. 


La Cupa României, sunt aș-teptați aproximativ 100 de spa-dasini. Printre aceștia, se vor număra și Ana Maria Popescu, Simona Pop, Amalia Tătaru și Simona Gherman. 


De la CS Farul, la feminin, va concura Mădălina Ciucuraș, iar la masculin, vor participa Bogdan Negraia, Gleb Nistor, Horia Zugravu, Constantin Drăgoi, Cătălin Manea, Alexandru Chilat și Silviu Loghin. 


"Negraia și Nistor sunt cei mai bine pregătiți dintre sportivii noștri și sperăm să aibă un parcurs frumos în cadrul acestei competiții. Obiectivul lor este să obțină o clasare în primele 8-16 locuri", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenoarea Mihaela Ion, de la CS Farul. 


Pentru micii scrimeri de la CSS 1 și CS Farul, aceste două competiții au o în-semnătate foarte mare, căci își vor cunoaște idolii, ba chiar îi vor vedea în acțiune pe planșă. 


Competiția Cupa Farul - Memorial "Paul Călin" a ajuns la ediția a XIX-a și se desfășoară doar la categoria masculin. Spadasinii participanți la Cupa României se vor duela și în cadrul acestui concurs. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde