Cei mai buni luptători din România, la Campionatele Naționale

203
Cei mai buni luptători din România, la Campionatele Naționale - lupte-1563377447.jpg

Articole de la același autor

Finala Campionatului Național de lupte pentru seniori se va desfășura, în perioada 19-21 iulie, la Reșița. Cei mai buni luptători români ai momentului se vor bate pentru titlurile de campioni la toate cele trei stiluri: lupte libere, lupte greco-romane, lupte feminine.

Finala va aduna la start aproximativ 300 de sportivi legitimați la 60 de cluburi din toată țara. Printre ei, se regăsesc luptători titrați precum Albert Saritov (medaliat cu bronz la JO 2016, la lupte libere), Alin Alexuc (bronz la CE la greco-romane), Kriszta Incze (vicecampioană europeană la lupte feminine), Mihai Mihuț (campion european la greco-romane), Alexandra Anghel (bronz la CE, la lupte feminine), Ivan Guidea (bronz la CE la lupte libere), dar și seniorii de perspectivă ai momentului, Răzvan Kovacs (lupte libere), constănțeanul Răzvan Arnăut (lupte greco-romane), Ștefania Priceputu și Andreea Beatrice Ana, din Mangalia (lupte feminine).

Antrenorii vor definitiva cu acest prilej componența loturilor naționale pentru Campionatele Mondiale din luna septembrie.

Alina Vuc, luptătoare născută la Reșița și descoperită de maestrul Nicolae Constantin, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Reșița, pentru performanțele sale deosebite, vineri după amiază, la Sala Polivalentă, în prezența președintelui Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a primarului municipiului Reșița, Ioan Popa, și a viceprimarului Adrian Dacica, la rându-i binecunoscut antrenor de lupte.

Conform Agerpres, cu ocazia Naționalelor de seniori, antrenorii emeriți Dumitru Toc și Ilie Ene se vor retrage din activitatea sportivă și vor fi recompensați cu plachete în semn de recunoștință, pentru toată contribuția adusă luptelor românești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3941 secunde