Cei mai buni! Cuget Liber, lecție de tenis de masă la Cupa Presei

351

Articole recomandate

Anii s-au scurs parcă fără să ne dăm seama și uite că am trecut (cu bine) și peste cea de-a 13-a ediție a Cupei Presei la tenis de masă. 


Găzduită, ca de fiecare dată, de Com-plexul Cleopatra din Mamaia (mulțumiri președintelui Vasile Chiron-dojan!), competiția a fost dominată în mod categoric de Cuget Liber, care și-a îmbogățit vitrina de trofee cu ambele cupe cuvenite locului întâi - atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu mas-culin. După ce și-a conservat, marți, titlul de campion la simplu, Robert Bak a repetat performanța, ieri, și în proba de dublu, unde, alături de Sorin Mihalache, a bifat victorii în serie, trofeul popo-sind, firesc, în redacția noastră. 


Dacă soarta primului loc era, practic, dinainte știută, mult mai dramatică a fost bătălia pentru celelalte două poziții ale podiumului, în care au fost angrenate trei cupluri: Cosmin Zaporojan/Dănuț Ifrim (Cuget Liber), Adrian Lungu (Telegraf)/Paul Alexe (Litoral TV) și Cătălin Donose/Marian Cosor (Radio Con-stanța). După terminarea turneului principal, toate au acumulat același număr de puncte, pentru departajare fiind nece-sară disputarea unui turneu-blitz, în care am asistat la răsturnări spectaculoase de situație, lovituri surprinzătoare și mingi miraculos salvate. La final, locul secund a revenit perechii Adrian Lungu/Paul Alexe, în timp ce colegii noștri Cosmin și Dănuț 


n-au mai reeditat victoria din prima fază în fața "băieților de la Radio", lăsându-le acestora mica satisfacție a cuceririi medaliei de bronz. 


Să nu îi uităm nici pe Octavian Dragomir (Cuget Liber) și Cristian Năstase, care, deși au terminat concursul pe locul cinci, au meritul de a fi opus o rezistență dârză, smulgând inclusiv un set campionilor Robert Bak și Sorin Mihalache! 


Cea de-a 13-a ediție a Cupei Presei la tenis de masă a fost organizată de Asociația Jurnaliștilor de Sport, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Radio Constanța și CORA City Park. 


Redacția SPORT


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde