Mircea Sandu critică dur naționala și FRF:

"Cei din conducerea Federației Române de Fotbal să facă un pas înapoi"

177

Articole recomandate

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, îi desființează pe cei care sunt la conducerea echipei naționale. 


"Există o repulsie din zona fotbalului și din presă visavis actuala conducere a federației. Cred că ar fi timpul ca ei să faca un pas înapoi și să lase să candideze oameni specializați în materia respectivă, pentru că dânșii sunt dintr-o altă sferă, conform a ceea ce media a comunicat, adică politicienii să își vadă de treaba lor, serviciile să aibă grijă de noi și să lase oamenii de specialitate să se ocupe. Nu poate Daum să conducă echipa națională. Am văzut patru meciuri până acum. În niciun meci echipa națională nu a arătat nimic special", a declarat Mircea Sandu, la Realitatea TV.

România a pierdut, vineri, cu 0-3 meciul cu selecționata Poloniei, dn preliminariile Campionatului Mondial din 2018, disputat pe Arena Națională.

În acest moment, naționala are șanse minime la calificare. Următorul meci se va avea loc la 26 martie 2017, pe teren propriu, cu Danemarca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.606 secunde