Ce spune Cristian Brănescu despre stagiul din Franța

437
1
Antrenorul echipei de rugby RCJ Farul Constanța, Cristian Brănescu, și-a încheiat stagiul de perfecționare efectuat la Bordeaux, în Franța. Chiar dacă a urmărit antrenamentele unei formații nou-promovate în Top14, tehnicianul "marinarilor" a rămas uimit de ceea ce a văzut acolo.
"Am luat parte la un stagiu complet de pregătire, pe durata unei săptămâni întregi, la echipa franceză Union Begles Bordeaux. Este vorba de o formație nou-promovată în Top14, altfel spus eșalonul de elită al Franței. Am rămas impresionat de condițiile existente la această grupare. Am luat parte atât la ședințele de pregătire tehnico-tactice, cât și la ședințele de vizionare și refacere ale echipei. Am urmărit și programul de pregătire al grupelor de juniori, și al grupei de tinere speranțe sau U23 cum îi spun ei. Am văzut și pole-ul clubului, care are în componență o academie ca orice grupare profesionistă și bine pusă la punct din Vest. Această academie este organizată pe baza unui program ce cuprinde masă, școală și cazare pentru sportivii de acolo. De asemenea, am luat parte la două meciuri, cu Clermont Ferrant și Lyon", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brănescu.
Tehnicianul a vorbit și despre planurile pe care le are RCJ Farul pentru perioada următoare.
"Pentru moment, nu avem jucători noi la echipă. După plecarea lui Carpo la Timișoara, vom continua să ne bazăm pe jucătorii tineri. Din data de 20 februarie, ne dorim să efectuăm un stagiu de pregătire la Covasna. Am fi vrut să plecăm mai repede în cantonament, însă, din cauza condițiilor atmosferice și a stării drumurilor, am ales să amânăm plecarea", a explicat Brănescu. (C.P.)

Comentează știrea

un cunoscut!!
10 februarie 2012
zero

salut, domnule lasa l pe francez ca sa dus bou si sa intors vaca de acolo ca oricum nu putem face nimic in tara din ce este acolo!!!!a fost ptr el o plimbare sa isi vada prieteni acolo!!!de ce nu faceti un articol cu CARPO dupa atatia ani dupa ce si au batut joc de el a plecat era emblema clubului farul avea aprope 10 ani la club!!!!mi tine pe toti rebuti si reesapati la club si un baiat precum carpo il lasa sa plece RUSINE ARGHIRE asa apreciezi tu jucatori in plus era un jucator nascut si crescut la constanta!!ARGHIRE tine i pe toti reesapati si pe aia care te ling in ureche si pe restul lasa i sa plece!!!!!RRRRUUSSINE!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Sport : RCJ Farul recrutează jucători
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Rugby / RCJ Farul recrutează jucători
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Sport : Prea mici pentru a bate pe Worcester
Pagina a fost generata in 0.246 secunde