Ce reprezentanți are Constanța la Universiada de vară din Coreea

232
1
Ce reprezentanți are Constanța la Universiada de vară din Coreea - cereprez-1435689865.jpg

Articole de la același autor

În perioada 2-14 iulie, România va concura cu un lot format din 58 de sportivi la Jocurile Universitare de vară de la Gwangju (Coreea de Sud). 


În programul competiției, sunt incluse 21 de discipline sportive: 13 obligatorii - gimnastică artistică, atletism, baschet, scrimă, fotbal, judo, gimnastică ritmică, înot, sărituri în apă, tenis de masă, tenis, volei, polo pe apă - și 8 opționale - tir cu arcul, badminton, baseball, golf, handbal, canotaj, tir și taekwondo WTF. 


La Universiadă, vor participa peste 20.000 de sportivi din 170 de țări, informează Federația Sportului Școlar și Universitar. 


Din delegația României, vor face parte și șase atleți de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța: Adrian Dăianu, Cristina Toma, Claudia Bobocea, Cosmin Dumitrache, Ionuț Grecu, Iulian Ganciu. De asemenea, vor mai concura și atleta Andreea Ogrăzeanu și sportivii Cristina Hîrîci și Bogdan Simion (tenis de masă), toți trei legitimați la CS Farul. 


Comentează știrea

Vio
1 iulie 2015
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4563 secunde