Ce premii pot fi câștigate la Crosul 1 Decembrie

166
Ce premii  pot fi câștigate la Crosul  1 Decembrie - cepremiicros1decembrie-1417114434.jpg

Articole de la același autor

Deja o tradiție, anul acesta, Crosul 1 Decembrie se va desfășura pentru a 15-a oară. Evenimentul se desfășoară sub sloganul "Aleargă pentru sănătatea ta, alergă pentru România".

De Ziua Națională a României, la ora 12.00, constănțenii sunt așteptați în fața statuii Victoriei din Parcul Primăriei, unde se va da startul crosului. Traseul pe care îl au de parcurs participanții este următorul: strada Traian - Bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - Bd. Mamaia - Bd. Tomis. Punctul de sosire va fi la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, unde va avea loc și premierea câștigătorilor.

Se vor premia primii trei care ajung la linia de sosire, atât la fete, cât și la băieți, cu diplome și premii în bani, 150 lei pentru locurile I, 100 lei pentru locurile II și 75 lei pentru locurile III. Primii 200 de participanți vor primi tricouri.

Organizatorii evenimentului sunt Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Atletism, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Școala Gimnazială Spectrum Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța, Instituția Prefectului Județului Constanța, Poliția Rutieră Constanța și Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde