Ce performanțe au mai obținut atleții Farului

70
Ce performanțe au mai obținut atleții Farului - atletism-1393269849.jpg

Articole de la același autor

La Campionatul Balcanic de atletism în sală pentru seniori, organizat la Istanbul (Turcia), sportivele Anca Heltne și Cristina Sandu, de la CS Farul Constanța (antrenori, Runar Heltne și Lucian Sia) au cucerit medaliile de aur în probele de aruncare a greutății (18:02 m), respectiv triplusalt (13.27 m). 
De asemenea, la Campionatul Național de atletism în sală pentru juniori I, fariștii pregătiți de antrenorii Cecilia Gevat, Alin Larion și Niculina Chiricuță și-au trecut în cont patru medalii, prin Andreea Lefcenco (argint la triplusalt, 13.39 m), David Spiridon (argint la triplusalt, 15.05 m), Andreea Timoftei (argint la 800 m, 2 minute 12 secunde 86 sutimi) și Valentin Scanghel (bronz la triplusalt, 14.69 m). 
v v v
În weekend-ul următor, va avea loc etapa finală a Campionatului Național de atletism în sală pentru juniori II. Din partea CS Farul, vor participa, la proba de lungime și triplusalt, Bianca Sianga și Valentin Scanghel, la proba de 400 m, Andrei Cojocaru (participant și la proba de lungime) și Dragoș Mădulare (participant și la proba de 60 m). 
Pe de altă parte, juniorii vor participa la o competiție internațională, organizată la Mogilev (Belarus). Atleți din România, Ucraina, Belarus și țările baltice se vor întâlni în cadrul acestui eveniment pentru demonstrații sportive în speranța obținerii aurului. Pregătiți de antrenorii Cecilia Gevat și Alin Larion, sportivii Farului, Andreea Lefcenco și David Spiridon vor concura la proba de triplusalt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Sport : Karatiștii merg la Râmnicu Vâlcea
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Sport : Se apropie Cupa României la canotaj
Pagina a fost generata in 0.5037 secunde