Ce mesaj le-a transmis Gabi Szabo gimnaștilor români

221
1
Ce mesaj le-a transmis Gabi Szabo gimnaștilor români - cegabiszabo-1445971817.jpg

Articole de la același autor

După scrisoarea deschisă transmisă, luni, de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) către Fede-rația Română de Gimnastică (FRG), a venit rândul Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) să își exprime poziția. 


MTS își exprimă susținerea față de gimnastica românească, în urma rezultatelor parțiale ale lotului României la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Glasgow, se arată pe site-ul oficial al ministerului. 


"Ministerul Tineretului și Sportului susține gimnastica românească și excelența în sport. Federația Română de Gimnastică rămâne una din instituțiile sportive de mare tradiție a sportului românesc. Îi aștept pe reprezentații FRG să se întoarcă acasă, să analizăm împreună starea de fapt a pregătirii sportive și, tot împreună, să găsim soluții pentru a ieși din această situație. Gimnastica României a concurat întotdeauna cu marile puteri la nivel mondial. Gimnastica românească este una dintre componentele fundamentale ale brandului de țară a României și trebuie să o susținem atât la bine, dar mai ales la greu. Atât gimnastele, cât și gimnaștii României ne-au oferit în ultimele decenii nenumărate ocazii de mândrie națională. Astăzi, Federația Română de Gimnastică trece printr-o perioadă dificilă și vreau să îi transmit toată susținerea mea pentru a depăși această etapă, atât ca om de sport, cât și în calitate de conducător al sportului româ-nesc", este mesajul transmis de Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului. 


Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
MUNCESTE INTELIGENT!

Cei pe care îi vezi indiferenți și acri de parcă ar fi fost înțărcați cu zeamă de lămâie poți fi sigur că s-au lăsat înghițiți de rutină și se mișcă asemenea unor roboți. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8191 secunde