Ce mesaj le-a transmis constănțenilor Elena Frîncu

383
1
Ce mesaj le-a transmis constănțenilor Elena Frîncu - elenafrancu-1419874442.jpg

Articole de la același autor

La cumpăna dintre ani, Elena Frîncu, membră a Comitetului Executiv al COSR, a dorit să transmită, prin intermediul ziarului nostru, un mesaj de suflet către constănțeni. Și către sportivi în mod special! 


"Am marea satisfacție de a fi cetățean de onoare al Constanței, al Med-gidiei și al Cumpenei. Aceeași onoare o au alți doi sportivi de marcă ai României, jucătorii de tenis Simona Halep și Horia Tecău. Alături de ei, doresc să le transmit constănțenilor să aibă parte de un an 2015 plin de iubire divină, sănătate multă și dragoste din bel-șug. Așa îmi dic-tează conștiința să le urez constănțenilor mei dragi. Iar sportului constănțean, îi urez să aibă parte de cât mai multe victorii și să țină sus ștacheta performanței", a transmis Elena Frîncu.


Comentează știrea

Mishu
3 ianuarie 2015
Ajunge cu muierea asta...!!!

Muierea asta urata si imbatranita in rautate a sifonat banii Consiliului Judetean in interese personale impreuna cu betivul adormit in intersectie (facut scapat de Dancu C-tin) si filmat cu drena in NY. Este exact ca Stela si Arsinel , apare peste tot... Mai lasa-ne femeie in pace si vezi-ti de varsta pe care o ai !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde