Ce adversare va avea SSC Farul în primele runde ale Ligii a II-a

615
Ce adversare va avea SSC Farul în primele runde ale Ligii a II-a - ceadversare-1532017806.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți în urma căreia s-a stabilit calendarul competițional al Ligii a II-a, sezonul 2018-2019. Constanța va fi reprezentată în această competiție de SSC Farul, echipa suporterilor având obiective ambițioase pentru stagiunea ce va începe luna viitoare. 


În runda inaugurală, programată în data de 4 august, SSC Farul va juca, pe teren propriu, cu ACS Politehnica Timișoara, iar prima deplasare va fi una și mai dificilă, pe 11 august, când constănțenii vor evolua în fieful echipei UTA Arad. 


Așadar, SSC Farul își cunoaște programul. Rămâne de văzut cum va reuși conducerea clubului să rezolve, în puținul timp rămas la dispoziție (circa două săptămâni) câteva "mici" probleme: să alcătuiască un lot competitiv, să numească o conducere tehnică (antrenor principal, antrenor secund, restul colectivului tehnic), să asigure finanțarea activității clubului (salarii, prime de joc, asigurări medicale, taxe, cazări, mese, benzină, lumină, apă caldă etc.) și mai ales cea a stadionului.
 
Va juca oare echipa suporterilor pe stadionul "Farul"? Va putea să își mențină titulatura de SSC Farul, în condițiile în care brandul FC Farul este în proprietatea lui Ciprian Marica? Vom avea două echipe Farul la Constanța? Se va ajunge în instanță? Va mai beneficia SSC de bani de la bugetul local (Primărie și Consiliul Local) dacă nu va putea juca meciurile de pe teren propriu la Constanța? 


La toate aceste întrebări, vom primi răspuns în perioada următoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde