Cătălina Ponor va concura la Campionatul Național

195
Cătălina Ponor va concura la Campionatul Național - catalina-1440781696.jpg

Articole de la același autor

Luna viitoare, la București, se vor desfășura Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică, aflate la a 67-a ediție. Competiția este foarte importantă deoarece se organizează cu o lună înainte de Campionatele Mondiale de la Glasgow (23 oc-tombrie-1 noiembrie), prima etapă decisivă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. 


Site-ul oficial al Federației Române de Gimnastică informează că în acest an, la Campionatul Național Individual Open și Campionatul Național al Repre-zentativelor de Club (masculin și feminin) vor concura peste 60 de gimnaști și gimnaste, cărora li se vor alătura și reprezentativele Norvegiei și Belgiei.


Printre cei 60 de sportivi se numără și Cătălina Ponor (CS Farul) și Marian Drăgulescu (CSA Steaua), care vor reveni în circuitul competițional și țintesc calificarea la JO 2016. De asemenea, vor reintra și Larisa Iordache și Diana Bulimar, ambele de la CS Dinamo. 


Pe lista participanților postată pe site-ul federației se mai regăsesc și Georgiana Juravle, Carmen Glăvan și Ariadna Stanciu, toate trei de la CS Farul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde