Cătălina Ponor, nominalizată printre cele mai valoroase sportive ale anului 2017

213
Cătălina Ponor, nominalizată printre cele mai valoroase sportive ale anului 2017 - catalinaponor-1513102717.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Cătălina Ponor, retrasă recent din activitate, a fost nominalizată în ancheta pentru cea mai bună sportivă a anului, organizată de Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS).


Membrii AIPS o pot vota pe Ponor (30 de ani), medaliată anul acesta cu aur la bârnă la Campionatele Europene de la Cluj Napoca, pe site-ul asociației, până la data de 28 decembrie. 


Fosta reprezentantă a Clubului Sportiv Farul Constanța și-a anunțat retragerea din activitate după Campionatele Mondiale de la Montreal, ultimul concurs la care a participat fiind Openul Mexican (25 noiembrie), unde a câștigat două medalii de aur și una de argint. 


În cariera sa, Cătălina Ponor a cucerit 23 de medalii la competițiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint și 2 bronz) și 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint și 3 bronz). 


Pentru cea mai bună sportivă a anului, au fost propuse gimnastele Cătălina Ponor, Oksana Ciușovitina (Uzbekistan), atleta americană Felix Allyson, înotătoarea maghiară Katinka Hosszu, înotătoarea americană Katie Ledecky, fotbalista olandeză Lieke Martens, jucătoarele de tenis Garbine Muguruza (Spania), Serena Williams (SUA), jucătoarea de tenis de masă Ding Ning (China), atletele Sandra Perkovic (Croația), Katerina Stefanidi (Grecia), Nafissatou Thiam (Belgia), schioarea americană Mikaela Shiffrin, înotătoarea suedeză Sarah Sjostrom și călăreața germană Isabell Werth. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2117 secunde