Cătălina Ponor, medaliată cu aur la Cupa Mondială

244
Cătălina Ponor, medaliată cu aur la Cupa Mondială - catalinaponor-1505147528.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Cătălina Ponor, de la CS Farul Constanța, a cucerit medalia de aur la bârnă și argintul la sol, în cadrul concursului de Cupă Mondială de la Szombathely (Ungaria).

Multipla medaliată olimpică a reușit un concurs bun, fiind punctată la bârnă cu 13,933 (dificultate 5,6, execuție 8,333) și cu 13,566 la sol, fiind depășită doar de canadianca Brooklyn Moors.

Tot cu două medalii a încheiat concursul și Marian Drăgulescu. În prima zi de concurs, veteranul atlet a câștigat argintul la sol și medalia de aur la sărituri.

O comportare meritorie au avut și ceilalți sportivi români calificați în finalele concursului de Cupă Mondială: Maria Holbură (CS Farul) a fost a 4-a la bârnă, cu 12,266, Vlad Cotuna, tot pe 4 la paralele, cu 14,400, iar Cristian Bățagă a fost al 5-lea la sărituri, cu 13,933.

Pentru gimnaștii tricolori, urmează concursul de Cupă Mondială de la Paris, săptămâna aceasta, după care se pleacă la Mondialele de la Montreal, competiție al cărei ambasador a fost desemnat de organizatori și de Federația Internațională de Gimnastică Nadia Comăneci, eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal 1976.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6223 secunde