Cătălina Ponor, la startul Campionatelor Europene de gimnastică

726
Cătălina Ponor,  la startul Campionatelor Europene  de gimnastică - catalinaponor-1492618310.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, Sala Polivalentă din Cluj găzduiește Campionatele Europene de gimnastică artistică, turneu ce aduce față-n față peste 270 de gimnaști, reprezentând 37 de federații de pe bătrânul continent.

Printre aceștia se regăsesc trei campioni olimpici la Rio 2016 - Oleg Vernianiev (paralele), Eleftherios Petrounias (inele), Sanne Wevers (bârnă), dar și tripla campioană olimpică de la Atena 2004, Cătălina Ponor.

Fiind știută situația actuală a gimnasticii românești, obiectivele nu sunt atât de îndrăznețe. Speranțele pentru cucerirea unei medalii sunt legate de evoluțiile constănțencei Cătălina Ponor, a veteranului Marian Drăgulescu și a Larisei Iordache, revenită după o sumedenie de accidentări ce au ținut-o departe de concursuri.

Din delegația României mai fac parte Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Robert Ghiuzan, Laurențiu Nistor, Andrei Ursache, Olivia Cîmpian, Ioana Crișan, alături de antrenorii Nicolae Forminte, Matei Stănei, Claudiu Moldovan, Liliana Cosma, Ionuț Corlaci, Ioan Suciu și Vasile Vug.

Astăzi, la Cluj, vor avea loc calificările în concursul feminin. Vineri, 21 aprilie, sunt programate finalele la individual compus, iar în week-end vor fi finalele pe aparate.

La ediția de anul trecut, de la Berna, România a cucerit două medalii de argint, prin Marian Drăgulescu (sol și sărituri), și două de bronz, prin Cătălina Ponor (sol și bârnă).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9915 secunde