CĂTĂLINA PONOR, criticată pentru alegerea tacticii la Rio

367
1
CĂTĂLINA PONOR, criticată pentru alegerea tacticii la Rio - ponor-1482326168.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat astăzi pentru Agerpres, faptul că prestația sportivilor români de la Rio a fost o mare dezamăgire și a criticat tactica abordată Cătălina Ponor la sol.


"A fost o mare dezamăgire, o situație cu totul aparte, nu ne-am întâlnit niciodată cu o lipsă de jumate de echipă cu care să te duci la competiții. Se putea mai mult și la Cătălina și la Marian. Dar Marian a plecat la Olimpiadă cu o viroză foarte urâtă și de unde s-a dus pentru două șanse la medalii, sol și sărituri, a rămas cu săriturile, unde din păcate există, ca și la restul aparatelor, niște departajări și aceste departajări l-au scos de pe locul 3, împingându-l pe locul 4. 


Cătălina, în calificări a mers bine, dar din punctul meu de vedere a făcut o greșeală tactică, pentru că trebuia în calificări să prezinte cel mai bun integral la sol ca să se califice în finală. A păstrat cea mai bună variantă a exercițiului pentru finală, dar nu a acces în finală. La bârnă a mers bine în calificări, din păcate nu a reușit să repete în finală o evoluție similară", a declarat acesta.



Comentează știrea

SEVER
21 decembrie 2016
EROII DE DUPA LUPTA....

daca cineva isi permite sa critice ceva din activitatea CATALINEI PONOR, NU POATE FII DECAT un invidios(a) penibil(a) cu 3 neuroni in chiloti si de o imbecilitate preistorica. CATALINA nu este creatoarea universului, ptca si aceluia putem sa-i reprosam una alta. DAR DACA ERAI MATALE CU ALEGEREA SPORTIVELOR PT RIO SI O DADEAI IN BARA?????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6152 secunde