Gimnastică

Cătălina Ponor concurează la World Cup Series

245
Cătălina Ponor concurează la World Cup Series - ponor-1458761075.jpg

Articole de la același autor

Aspire Dome din Doha (Qatar) este de astăzi gazda concursului de gimnastică World Cup Series. Ajunsă la ediția a XlX-a, competiția afișează la startul ei peste 100 de gimnaști și gimnaste, din 33 de țări, aflate în căutarea formei optime înaintea Turneului Preolimpic, de la Rio, din aprilie. La ediția din acest an va participa și sportiva din Constanța, Cătălina Ponor, alături de Diana Bulimar și Dora Vulcan, împreună cu antrenorul Lucian Sandu și arbitra Vasilica Agop.


Nume consacrate ale gimnasticii mondiale, multipli medaliați, aspiranți la medaliile de la Rio, sunt cu toții prezenți și dornici de victorie. Pe lângă campioanele noastre Cătălina Ponor și Diana Bulimar, mai sunt prezenți argentinianul Nicolas Cordoba, numărul 1 la bară, și colegul său Federico Molinari, numărul 3 al inelelor, chinezul Zou Kai, triplu medaliat cu aur la Beijing 2008, aur și bronz la Londra 2012, brazilianul Diego Hypolito, elvețiencele Giulia Steingruber, campioana europeană, Ilaria Keslin și Stefanie Sie-genthaler și lista poate continua.


World Cup Series este o competiție individuală doar pe aparate, astfel Diana Bulimar și Dora Vulcan va concura în pro-bele de paralele și sol, iar Cătălina Ponor va evolua alături de Dora Vulcan la bârnă, finalele fiind programate sâmbătă, 26 martie. Premiile totale oferite de organizatori sunt foarte consistente, totalizând 50.000 dolari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7268 secunde