Mai multe ştiri online:

Cătălina Ponor, aleasă cea mai valoroasă gimnastă a anului 2017

Ştire online publicată Miercuri, 17 Ianuarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Cătălina Ponor a fost aleasă de fani drept cea mai valoroasă gimnastă din Europa în anul 2017, într-un sondaj online realizat de Uniunea Europeană de Gimnastică. 


Cu 71% dintre sufragii, constănțeanca și-a spulberat concurența, britanica Ellie Dowie (9%) sau reprezentanta gimnasticii ritmice, israeliana Linoy Ashram. 


Cătălina Ponor s-a retras din activitate la finele lui 2017, an în care a reușit să devină pentru a cincea oară campioană europeană (la bârnă), chiar în fața propriilor suporteri, la Cluj. 


Într-un clasament similar, dar dedicat gimnasticii masculine, Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul secund, cu 29% din voturi, fiind întrecut de grecul Eleftherious Petrounias (61%), campion european și mondial la inele, anul trecut. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7283 secunde