Cătălin Moroșanu a câștigat SuperKombat Podgorica

538
Cătălin Moroșanu a câștigat SuperKombat Podgorica - morosanu-1330254270.jpg

Articole recomandate

Cătălin Moroșanu a devenit, sâmbătă seară, primul român din istorie calificat la turneul Final 8 al SuperKombat programat în luna octombrie, după ce a câștigat piramida de patru de la World Grand Prix Podgorica.
Moroșanu l-a învins în semifinale, prin KO în repriza a doua, pe Utley Meriana din Curacao, iar în finala piramidei a trecut de brazilianul Anderson Silva, prin decizie unanimă.

La gala ce a avut loc în Moraca Arena din Podgorica și a fost transmisă în direct de Pro TV au asistat peste 7.000 de spectatori, în sală fiind prezenți și Remi Bonjaski și Branko Cikatici.

Printre sportivii care au concurat s-au numărat și Raul Cătinaș, Andrei Stoica și Ionuț Atodiresei, primii doi impunându-se în meciurile cu Yuksel Ayaydin, respectiv Redouan Cairo, iar Atodiresei fiind învins de Sașa Jovanovic.
În octombrie, alături de alți trei sportivi care se vor califica din următoarele gale, Moroșanu se va alătura celor patru care au obținut biletele încă din 2011, ca urmare a faptului că au participat la marea finală de la Frankfurt: Sergey Lascenko, Ismael Londt, Erhan Deniz și Pavel Juravliov. Acolo, vor avea loc patru meciuri, iar învingătorii se vor duela în marea finală din noiembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3418 secunde