Ștefan Stoica, antrenorul "marinarilor", nu vrea haos la echipă

"Cât timp voi fi la Farul, voi tăia și voi spânzura"

1503

Articole de la același autor

"Mourinho" nu tolerează abaterile disciplinare, astfel că atacantul Marius Ene a ajuns la echipa a doua, după un conflict verbal cu antrenorul secund Vasile Mănăilă. Pe "lista" lui Stoica a fost, cu puțin timp în urmă, și Cosmin Matei.

Atacantul Marius Ene nu s-a antrenat nici vineri cu echipa mare a Farului, după ce, joi, fusese dat afară din vestiar și trimis la formația secundă, în urma unui dife-rend cu Mănăilă. Ene tocmai se întorsese la Constanța, după ce fusese învoit în precedentele două zile. "Nu vreau haos la echipă. Cât timp voi sta la Farul, voi tăia și voi spânzura", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ștefan Stoica, antrenorul principal al Farului.
Până să înceapă campionatul, "Mourinho" a avut probleme și cu juniorul echipei, Cosmin Matei, care a fost eliminat într-un amical, după ce a înjurat arbitrul. Interna-ționalul de juniori a scăpat însă atunci de pedeapsa antrenorului, după o discuție lămuritoare.
Matei și Ene au fost actori negativi și într-un alt episod, săptă-mâna trecută, la Chiajna, când mai aveau puțin și se luau la bătaie pe teren, disputându-și pe executarea unui penalty. "Acesta nu e comportament pe care să îl ai pe un teren de fotbal", a comentat Stoica, diferendul fiind apoi reglat în vestiar, Matei și Ene împăcându-se.
Vineri, "marinarii" au avut două antrenamente, la care nu au participat accidentații Chico și Pantelie. Portughezul a încercat o alergare ușoară, dar a avut în continuare dureri mari la spate, care s-au lăsat pe piciorul stâng. Fiindu-i frică de hernie de disc, a efectuat o investigație medicală, care a infirmat însă temerile jucătorului, dar Chico va mai face un control. Pantelie s-a accidentat în zona inghinală, iar vineri a făcut doar o alergare și a lucrat în sala de forță.
Sâmbătă, 13 martie, jucătorii Farului vor avea un antrenament, de la ora 10. Stoica va alcătui trei echipe, care vor juca între ele pe un teren redus, lângă arena secundă, pregătirea urmând a fi completată cu exerciții de forță și viteză. "Nu am vrut să intrăm pe Farul II, pentru că îl stricăm", a spus "Mourinho".

***

"Amânarea meciului cu Victoria Brănești ne convine. Am obținut un rezultat foarte prost la Chiajna și pauza ne prinde bine, pentru a ne reveni, atât psihic, cât și fizic. Apoi, va fi bun și terenul, iar jucătorii pe care îi avem acum accidentați se vor reface. În campionat, continuăm seria meciurilor dificile. Pentru a păstra șanse la promovare, în următoarele cinci etape, trebuie să batem acasă Brănești și Snagov și să aducem cât mai multe puncte din deplasările de la Petrolul, Sportul și Stejaru"
Alexandru Mățel,
fundaș dreapta Farul

"În perioada de pauză, ne vom reface accidentații, iar atmosfera din lot se va îmbunătăți, astfel că ne prinde bine amânarea. Meciul cu Brănești e foarte greu și foarte important. Nu ne va fi ușor în următoarele etape, dar putem să obținem rezultate pozitive, cu o pregătire bună, cu concentrare și cu sprijinul conducerii. La Chiajna, nu am jucat rău, dar terenul greu, jucătorii pe care i-am avut accidentați (B. Andone, Chico) și neșansa au făcut să pierdem cu 1-4"
Ben Teekloh,
mijlocaș Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Sport : Ora adevărului pentru Farul
Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" vor un debut în forță
Pagina a fost generata in 0.6776 secunde