Cât de important este rolul sportului universitar

157
Cât de important este rolul sportului universitar - personalitaticonferintasportuniv-1452881517.jpg

Articole de la același autor

Asociația Student Sport și Fe-derația Sportului Școlar și Uni-versitar va organiza, pe 21 ianuarie, Conferința Anuală a Sportului Universitar.

Întâlnirea va avea ca temă centrală dezvoltarea unui sistem viabil și performant al sportului universitar în România, informează site-ul oficial al Asociației Student Sport.

La dezbatere, sunt invitați reprezentanții Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Ministerului Tineretului și Sportului, Adam Roczek, președintele Asociației Europene a Sportului Universitar și mai mulți reprezentanți ai lumii academice, sportive și ai mediului de afaceri.

Organizatorii conferinței doresc să transmită mesajul că dezvoltarea sportului universitar trebuie să devină un obiectiv pentru toți actorii importanți implicați în acest sistem.

Pe lista temelor de discuție se mai regăsesc rolul și locul sportului universitar în cadrul sistemului de educație fizică și sport din România, misiunea sportului în universitate, costurile și beneficiile unui sistem al sportului universitar, rolul sportivilor ca vectori de imagine pentru universități și implicarea mediului privat în dezvoltarea unui sistem al sportului universitar.

Printre invitați, se numără Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Andreea Răducan, președintele Fundației Olimpice Române, Sorin Mihai Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde