Câștigătorii celei de a X-a ediții a Cupei CELCO la tenis de câmp

481

Articole recomandate

Cupa CELCO la tenis de câmp pentru veterani, ediția a X-a, s-a desfășurat, în perioada 18 - 24 iunie, la Tenis Club Idu din Mamaia, pe terenurile de zgură. Meciurile de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 40+, 50+ și 60+ au atras, și în acest an, peste 60 de jucători înscriși care s-au întrecut pentru premiile puse în joc, în valoare de 2.700 euro. 


"A X-a ediție a Cupei CELCO a însemnat pe de o parte implicarea benefică în plan social a grupului de firme CELCO, iar pe de altă parte, o reconfirmare a pasiunii și determinării veteranilor tenisului constănțean în continuarea acestei tradiții, care a fost unanim acceptată de participanți ca fiind cel mai însemnat turneu pentru veterani, în plan local", a declarat Dănuț Culețu, co-organizator al turneului. 


Câștigătorii turneului din acest an au fost: Categoria 40+: locul 1: Gîrbă Emil / Radu Răzvan, locul 2: Chiorean Radu / Petculescu Marius, locul 3: Vasilescu Dragoș / Mirică Gabriel; Categoria 50+: locul 1: Mihălcioiu Adrian / Bucur Laurențiu, locul 2: Regep Seit / Tudora Fănel, locul 3: Munteanu Claudiu / Iliescu Liviu; Categoria 60+: locul 1: Gheți Gelu / Știop Ioan, locul 2: Bucureșteanu Constantin / Trăistaru Viorel, locul 3: Bileca Nicolae / Trofim Marian. 


Cu ocazia organizării ediției aniversare, organizatorii și-au exprimat recunoștința pentru loialitatea și consecvența unor jucători care au participat la fiecare ediție a Cupei CELCO: Tudora Fănel, Culețu Dănuț, Mergeani Dumitru și Mergeani Constantin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4615 secunde