Câștigătoarea Cupei Hagi ar putea asista la un meci din Liga Campionilor al Unirii Urziceni

388
Câștigătoarea Cupei Hagi ar putea asista la un meci din Liga Campionilor al Unirii Urziceni - 26fe2df68a9dc9b2aadd23976d7cae48.jpg
Echipa câștigătoare a celei de-a doua ediții a Cupei Hagi, ACU Arad, a fost premiată cu o excursie în Europa la un meci de Champions League și cu un stagiu de pregătire de zece zile în România. Partida ar putea fi una a Unirii Urziceni, care este ca și campioană și, implicit, calificată în grupele Ligii.
"Da, un meci al Unirii e o variantă la care ne gândim. Să vedem grupa în care va fi repartizată formația ialomițeană, meciurile pe care le va avea, după care vom lua o hotărâre. Vrem să-i ducem pe copii la o partidă importantă, într-o capitală frumoasă a Europei", a declarat Gheorghe Hagi.
"Regele" crede că victoria Urziceniului e un mare exemplu pentru fotbalul românesc.
"Unirea ne-a arătat cum trebuie să muncești și ce trebuie să faci pentru a fi numărul unu. Bravo lor, conducere, antrenori și jucători, că au crezut în idealurile lor.
S-au bazat pe muncă, pe seriozitate și pe un joc colectiv extraordinar. Fiecare fotbalist s-a autodepășit, și-a dorit foarte mult. Cine e serios și are continuitate în ce face, mai devreme sau mai târziu va avea câștig de cauză. Urziceni a tăcut și a făcut", a spus Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde