Stejarii pregătesc debutul în Challenge Cup

Carpo a preluat banderola de căpitan

483

Articole de la același autor

Rugbistul constănțean Daniel Carpo, de la RCJ Farul, va fi căpitanul selecționatei Stejarii București în partida cu Leeds Carnegie, programată sâmbătă, 9 octombrie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, duel contând pentru ediția 2010 / 2011 a Challenge Cup.
În vârstă de 26 de ani, Carpo spune că este o mare onoare și o responsabilitate pe măsură să conducă o selecționată.
"M-a surprins numirea mea în funcția de căpitan. Mă onorează, dar, în același timp, îmi crește responsabilitatea. Sunt și căpitan la Farul, dar aici este diferit, presiunea este mai mare", a declarat Carpo.
Faristul a ținut să precizeze că tinerii jucători din campio-natul intern au fost bine primiți în rândurile Stejarilor.
"În curând, se va face schimbul de generații la echipa națională și avem nevoie de tineri. Sunt jucători cu reale calități. Pentru fiecare, selecționata Stejarii este o rampă de lansare. Challenge Cup este o competiție puternică, dar sper ca băieții, cu nebunia specifică tinereții, să găsească resursele și bucuria de a juca la un nivel peste cel al campionatului nostru", a explicat căpitanul Stejarilor.
Ieri, tehnicienii selecționatei bucureștene, Steve McDowall, Eugen Apjok și Cristian Hâldan, au dat publicității XV-le de start pentru meciul cu Leeds: Vlaicu, Lemnaru, Cazan, Gal, Fercu, Sârbu, Calafeteanu, Carpo (cpt.), Ianuș, Burcea, Lazăr, Popârlan, Nere, Rădoi, Dico. Printre cei opt jucători de rezervă, se regăsesc și doi fariști, Constantin Gheară și Cătălin Nicolae.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Octombrie 2010
Stire din Sport : FC Farul riscă să moară
Miercuri, 06 Octombrie 2010
Stire din Sport : Victor Pițurcă antrenează pe "Farul"
Pagina a fost generata in 1.0464 secunde