Carmen Roxana Manu continuă seria titlurilor naționale

1061
Carmen Roxana Manu continuă  seria titlurilor naționale - roxanamanu-1495206927.jpg

Articole de la același autor

Una din cele mai promițătoare jucătoare de tenis din Constanța este Carmen Roxana Manu (16 ani, 341 ITF), legitimată la LPS "Nicolae Rotaru" și devenită, recent, pe terenurile Centrului Național de Tenis de la București, campioană națională la categoria U16.

Constănțeanca a câștigat titlul în proba de dublu, alături de Smaranda Corneanu (CS Sport 4 Fun Timișoara). Cele două sportive au trecut în ultimul act de perechea Alessia Ciucă/Andreea Velcea (ambele CS Sport 4 Fun Timișoara), scor 6-4, 6-4, la capătul unui turneu în care au cedat un singur set. Interesant este faptul că Roxana a câștigat acest titlu pentru a cincea oară consecutiv, la nivelul său de vârstă, de fiecare dată cu altă colegă.

"Sunt cinci titluri consecutive cucerite la dublu, însă de fiecare dată a trebuit să schimbăm partenera. Ba s-a accidentat, ba s-a retras din tenis în timp, ba au fost alte probleme. Important este că găsește mereu puterea de a se adapta și de a se impune", a declarat Adrian Manu, tatăl tinerei sportive.

În concursul de simplu, durerile abdominale nu i-au permis jucătoarei de la malul mării să joace la capacitate maximă. Astfel, Roxana s-a oprit în semifinale, după ce a pierdut (2-6, 2-6) în fața Smarandei Corneanu, partenera sa de dublu.

"Doctorul a sfătuit-o, în timpul partidei, să renunțe. Dar nu a dorit să facă acest lucru și a continuat partida până la final. Am mers cu ea la urgențe, am făcut toate analizele posibile și vrem să rezolvăm toate aceste probleme. Din păcate, a trebuit să declarăm forfait pentru un turneu ITF din Muntenegru, dar facem tot posibilul să ne punem pe picioare și să onorăm prezența la un turneu din Republica Moldova, săptămâna viitoare", a completat tatăl jucătoarei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9647 secunde