Carlo Ancelotti, cea mai rapidă demitere din istoria lui Bayern

481
Carlo Ancelotti, cea mai rapidă demitere din istoria lui Bayern - carloancelotti-1506612480.jpg

Articole recomandate

Clubul german de fotbal a anunțat oficial joi, pe site-ul său oficial, demiterea antrenorului italian Carlo Ancelotti, venit la club în 2016, în urma înfrângerii suferite miercuri seară la Paris în Liga Campionilor în fața lui Paris-Saint Germain (0-3), transmite Agerpres.ro.


''În urma unei analize interne a înfrângerii cu 0-3 suferite în Liga Campionilor la Paris, FC Bayern l-a eliberat din funcție pe antrenorul său principal Carlo Ancelotti'', precizează clubul.

Adjunctul francez al lui Ancelotti, fostul jucător al clubului, Willy Sagnol, preia conducerea interimară a echipei.

Cu câteva minute mai devreme anunțul demiterii lui Ancelotti fusese făcut și de presa germană.

După înfrângerea suferită la Paris, Karl-Heinze Rummenigge, președintele clubului bavarez, anunța că ''vor trebui trase consecințe''. ''Este important să inversăm cât mai rapid curba și să ne prezentăm din nou ca Bayern Munchen'', a adăugat Rummenigge.

Fragilizat după un debut de sezon mediocru al echipei sale, mai ales la nivelul jocului, tehnicianul italian nu a rezistat înfrângerii suferite în fața PSG, aceasta fiindu-i fatală.

Carlo Ancelotti i-a succedat lui Pep Guardiola în sezonul 2016-2017. Cu tehnicianul italian la conducere, Bayern a câștigat titlul, dar a eșuat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminat de viitoarea câștigătoare, Real Madrid (1-2, 2-4 după prelungiri).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1778 secunde