"Careu", Țucudean! Trei puncte imense obținute de Viitorul, cu CSM Poli Iași

189

Articole de la același autor

Victorie extrem de importantă obținută de FC Viitorul, sâmbătă, la Ovidiu, împotriva celor de la CSM Poli Iași, scor 5-2 (4-1), într-o partidă din cadrul etapei a Xlll-a a Ligii l la fotbal. 


Eroul meciului a fost atacantul George Țucudean, autor a patru goluri (min. 15, 40, 43 și 50) și altor patru ocazii mari ratate, spre exasperarea antrenorului său, Gheorghe Hagi. Pentru campioana României, a mai marcat Aurelian Chițu, în timp ce pentru moldoveni au punctat Platini (min. 18) și Joalisson (min. 70). Cu toate că echipa sa a marcat de cinci ori, Hagi a fost extrem de nemulțumit de cum s-a mișcat compartimentul defensiv. 


"Repriza a doua ar trebui să o uităm, sunt destul de supărat. Atât fundașii, cât și mijlocașii au rămas repetenți în această seară. La pauză, le-am spus că trebuie să avem o echipă scurtă, compactă, care să stea bine în teren și să recupereze multe mingi, pentru a lansa contraatacuri. Exact acest lucru nu s-a întâmplat. Felicit trio-ul Țucudean, Chițu, Eric, care formează unul din cele mai bune atacuri ale campionatului. Au experiență, sunt jucători talentați și sper să continue forma foarte bună", a declarat Hagi. 


Cu cele trei puncte cucerite în această rundă, campioana României a acumulat 17 puncte și se situează pe locul opt, la doar un punct de poziția a șasea, cea care asigură prezența în play-off-ul campionatului. 


Liga l ia o scurtă pauză, pricinuită de partidele naționalei din preliminariile Campionatului Mondial, cu Kazahstan (5 octombrie, Ploiești) și Danemarca (8 octombrie, Copenhaga). Noul selecționer Cosmin Contra a convocat un singur jucător de la FC Viitorul, fundașul stânga Cristian Ganea. 


Următoarea etapă este programată pe 14 octombrie, atunci când Viitorul se va deplasa pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș (locul 13, nouă puncte). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5475 secunde