Care sunt posibilii adversari pentru echipele românești în play-off-ul Ligii Europa

338

Posibilii adversari pentru echipele românești în play-off-ul Ligii Europa, conform urnelor stabilite de UEFA:Dinamo se află în urna doi, fiind cap de serie, și ar putea întâlni pe Bursaspor (Turcia), FC Vorskla Poltava (Ucraina), Olympiacos Volou FC (Grecia), Slovan Bratislava (Slovacia) sau AEK Larnaca FC (Cipru).

Steaua, la fel cap de serie, se află în urna a patra, și ar putea întâlni pe Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), ȚSKA Sofia (Bulgaria), FC Nordsjælland (Danemarca), NK Maribor (Slovenia) și FC Spartak Trnava (Slovacia).

Rapid, cap de serie, este în urna a cincea și ar putea întâlni pe CD Nacional (Portugalia), FC Sion (Elveția), PFC Litex Loveci (Bulgaria), SV Ried (Austria), FK Rabotnicki (Macedonia) și WKS ¦l±sk Wroc³aw (Polonia).

FC Vaslui, care nu este cap de serie, se află în urna a șasea și ar putea întâlni pe FC Sevilla FC (Spania), AZ Alkmaar (Olanda), FC Bruges (Belgia), Sparta Praga (Cehia), FC Salzburg (Austria) sau Stoke City (Anglia).

În ultima urnă, a șasea, se află Gaz Metan Mediaș, care nu este cap de serie, și care ar putea întâlni pe SC Braga (Portugalia), Schalke 04 (Germania), Standard Liege (Belgia), AEK Atena (Grecia), Rennes (Franța) sau Austria Viena (Austria).

Sursa: Mediafax



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 August 2011
Stire din Sport : Samuraii de Constanța
Pagina a fost generata in 1.5199 secunde