Caravana squash-ului se pune în mișcare. Începe Campionatul Constanței

171
Caravana squash-ului se pune în mișcare. Începe Campionatul Constanței - caravana-1444064600.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 8 octombrie, este ultima zi în care jucătorii de squash se pot înscrie la Campionatul Constanței, competiție programată a se desfășura, în perioada octombrie - decembrie, în Complexul West Side din incinta Maritimo Shopping Center.

"Îi invităm pe toți iubitorii squash-ului, ai mișcării sportive, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, să se înscrie în campionat. Turneul va cuprinde întreceri în divizii valorice diferite, cu începători și avansați, posibil chiar și un eșalon intermediar, dacă numărul competitorilor va permite acest lucru. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, etapele urmând a se disputa în week-end-uri", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side Constanța, Ilie Bănică, principal organizator al turneului, alături de DJST Constanța.

Sâmbătă, o zi specială

O veste excelentă pentru iubitorii sportului. Sâmbătă, 10 octombrie, în premieră la Constanța, va fi sărbătorită Ziua Mondială a Squash-ului, o inițiativă a Federației Internaționale de Squash (WSF) și a UNICEF, iar cu această ocazie, conducerea West Side a decis să le ofere posibilitatea constănțenilor de a juca squash, gratis, de dimineață până seara.

"Punem terenurile la dispoziția tuturor celor care doresc să joace squash. În primul rând, îi invităm pe copii, elevi, liceeni, dar și pe jucători, adulți, indiferent de nivel, pentru a susține o pledoarie pentru această frumoasă disciplină sportivă. La teren, oaspeții vor fi așteptați de antrenori și instructori. Noi oferim rachetele și mingiile de joc, cei interesați fiind rugați însă, să vină la complex cu echipament sportiv propriu: tricou, șort și încălțăminte sport de sală", a transmis Ilie Bănică.

Pe locul 5 la Balcaniadă

Naționala de squash a României s-a clasat pe locul 5 la Campionatele Balcanice de seniori, competiție desfășurată, recent, la Belgrad (Serbia).

În grupă, tricolorii au învins Macedonia, dar au pierdut în fața Bulgariei și Serbiei, terminând pe locul 3. În faza a doua a competiției, România s-a impus în fața Turciei și Republicii Moldova, clasându-se în final pe poziția a cincea.

Pentru România, au jucat: Andrei Luchian, George Constantinescu, Cristian Stroe și Adil Khan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde