"Caravana Sănătate prin Sport", escală la Liceul Teoretic "Ovidius"

485

Articole de la același autor

Curtea Liceului Teoretic "Ovidius" Constanța a răsunat, ieri, a muzică și voie bună, combinată cu sport, datorită "Caravanei Sănătate prin Sport", organizată de Clubul Sportiv Phoenix Constanța, proiect finanțat de Primăria Constanța, prin care se încearcă introducerea sportului printre prioritățile celor tineri, tot mai distrași de era tehnologizării. 


Sute de elevi ai liceului au luat parte la antrenamentele speciale de handbal, baschet și fotbal, coordonate de antrenorii specializați, și s-au descurcat de minune, sub privirile inspectorului școlar pentru educație fizică, Dragoș Ciucan. De asemenea, cei care nu au putut lua parte la eveniment, din diferite motive, s-au bucurat de pe margine de muzica instrumentată de un DJ profesionist. 


Scopul proiectului "Caravana Sănătate prin Sport" este îndrumarea unui număr cât mai mare de copii și juniori, cu vârste între 6 și 14 ani, către practicarea sportului în general, a baschetului, handbalului și fotbalului în special, pentru îmbunătățirea calității vieții, a sănătății și dezvoltării armonioase fizice și psihice a acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4305 secunde