Caravana baschetului 3x3 poposește pe faleza Cazino Constanța

187
Caravana baschetului 3x3 poposește pe faleza Cazino Constanța - caravana-1503505578.jpg

Articole de la același autor

Nici nu s-a încheiat bine sezonul precedent din Sport Arena Streetball Tour, care a dat echipa calificată pentru FIBA 3x3 World Tour la categoria Open Masculin, iar caravana baschetului 3x3 se pune din nou în mișcare cu Superbet Constanța Streetplay Cazino. Turneul va conta pentru sezonul 2018.

Faleza din fața Cazinoului din Constanța va deveni, pentru al treilea an consecutiv, arenă de baschet 3x3, cu două terenuri la standard FIBA 3x3, unde 60 de echipe se vor lupta pentru premii în valoare de peste 15.000 de lei.

Campioana categoriei Open masculin se va alege cu un premiu în valoare de 1.000 de euro, în timp ce câștigătoarea competiției la categoria Open feminin va încasa 250 de euro, premiul pentru fete fiind oferit de către Federația Română de Baschet.

"Înscrierile la turneul constănțean s-au încheiat în mai puțin de o zi. Fiecare dintre cei peste 200 de jucători înscriși vor primi un maiou oficial Constanța Streetplay Cazino, kit-ul de participare urmând a fi completat cu alte produse oferite de partenerii competiției", a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociației Județene de Baschet Constanța.

Emil Teleagă aka Aforic va fi invitatul special al serii de duminică la Constanța Streetplay Cazino, iar sâmbătă seară, fanii vor avea parte de o demonstrație de kendama susținută de CRBL și de discipolii săi de la King Dama.

Demonstrații ale majoretelor de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", precum și momente de street dance oferite de trupele "All in One Dance" și "New Force of Dance" vor completa un week-end plin de distracție animat de DJ Elis și MC Cosmin Petrescu.

Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța.

"Vreau să mulțumesc Asociației Județene de Baschet din Constanța pentru toate eforturile depuse pentru organizarea unor astfel de evenimente. Sunt oameni care muncesc foarte mult și fac cinste baschetului de la malul mării. DJST a fost mereu un partener de nădejde și sper să rămânem așa. Ne gândim chiar să ridicăm numărul acestor competiții sau să le extindem pe cele existente", a declarat Mariana Solomon, director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2675 secunde