Canotorii români își reiau cantonamentul după 15 mai

277
Canotorii români își reiau cantonamentul după 15 mai - canotaj-1588687395.jpg

Articole de la același autor

După două luni în care s-au antrenat în siguranță, acasă, însă sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din lotul român de canotaj își vor relua pregătirea la Complexul Sportiv Național "Snagov" după data de 15 mai.

Măsurile de relaxare a restricțiilor, anunțate de autorități, vor include și posibilitatea ca sportivii de performanță să reia antrenamentele atât de necesare în procesul de pregătire pentru competițiile viitoare și pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În ultimele două luni, sportivii au fost nevoiți să se antreneze zilnic acasă, individual, cu ergometru, antrenamente de bicicletă și de forță, trimițând timpii antrenorilor pentru ca progresul lor zilnic să fie supervizat.

Nu doar canotorii au primit cu multă bucurie anunțul redeschiderii bazelor sportive pentru sportivii de performanță începând cu 15 mai, ci și Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

"Nici nu vă imaginați cât de mult am așteptat acest răspuns după toate apelurile pe care le-am făcut în toată această perioadă! Mă bucur enorm că președintele României ne-a dat această posibilitate ca, de la 15 mai, să ne reorganizăm, bineînțeles, cu măsurile de siguranță impuse de către autorități. Termenul de cantonament este, în general, sinonim cu strictețea pentru că nu poți face sport de performanță așa oricum. Îi mulțumesc președintelui Klaus Iohannis că a înțeles situația și ne lasă să funcționăm respectând măsurile de rigoare!", a declarat Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5089 secunde