Canotorii români aflați la Snagov, testați epidemiologic

164
Canotorii români aflați la Snagov, testați epidemiologic - canotorii-1589996242.jpg

Articole de la același autor

După două luni și jumătate în care s-au antrenat în siguranță acasă, sub stricta supraveghere online a antrenorilor, cei 96 de sportivi care alcătuiesc lotul național de canotaj al României și-au reluat cantonamentul la Complexul Sportiv Național Snagov.

Revenirea canotorilor a fost posibilă după o amplă testare, demers realizat printr-o mobilizare a 21 de direcții județene de sănătate publică și a Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, de care aparțin sportivii.

"Nici nu vă imaginați cât de dificilă a fost pentru ei toată această perioadă și cât de important este acest cantonament pentru ca un sportiv de performanță să poată să dea randament, să obțină rezultate remarcabile. După instituirea stării de urgență, sportivii au revenit la domiciliile lor și au fost testați astfel de DSP-urile județene de care aparțin", a declarat președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

Pe toată perioada cantonamentului, sportivii nu vor părăsi deloc baza, iar personalul administrativ se schimbă o dată la 14 zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde