€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Canoe și yachting. Pregătiri pentru Regata Universităților din Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Luni, 1 iulie, începând cu ora 10.00, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza cea de-a XIV-a ediție a Regatei Universităților din Constanța. 


Competiția va cuprinde două probe de concurs: Canoe 10+1 (se va vâsli pe o distanță de aproximativ 1.000 m) și Yachting - clasa Ypton 22 (se va naviga pe un poligon triunghiular de minim 3.000 m în sistem de match race). 
„Universitatea Maritimă din Constanța asigură ambarcațiunile pentru concurs tuturor echipajelor, la solicitarea acestora”, au transmis organizatorii. 


Anul acesta, la linia de start, alături de membrii participanți ai Universității Maritime din Constanța, au fost invitați reprezentanți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, ai Universității „Ovidius” și ai Academiei Navale „Nikola Vaptsarov” din Bulgaria. De asemenea, sportivii Asociației Club Sportiv Wind Hunters și Clubului Sportiv Știința din Constanța vor prezenta audienței un program demonstrativ cu elemente specifice vârstei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3874 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7498 secunde