Când ratările se răzbună! FC Viitorul, învinsă de Academica Clinceni

Duminică, 22 Noiembrie 2020, 18:15
120
Seria foarte bună de șapte meciuri fără înfrângere a FC Viitorul s-a întrerupt. Echipa constănţeană a fost învinsă, scor 0-1 (0-1), de Academica Clinceni, într-o partidă disputată, sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I la fotbal.

Deşi lipsită de nu mai puțin de șapte jucători importanţi - Cojocaru, Ghiță, Artean, Benzar, Fernandez, Chițu și Josemi -, FC Viitorul a făcut un meci bun, însă nu a reuşit să fructifice niciuna din marile ocazii, Iancu ratând inclusiv un penalty, la scorul de 0-0, în min. 19.

Iar cum ratările se răzbună, Pashov a înscris unicul gol al întâlnirii în min. 30. După pauză, Chunchucov (Academica) a văzut cartonaşul roşu în min. 55, dar Viitorul nu a izbutit egalarea, deşi a evoluat mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică.

FC Viitorul (manager Ruben de la Barrera): Căbuz, Boboc, Dobrosavlevici (min. 52, Gaztanaga), Martinez, De Nooijer, Ciobanu, Mladen (min. 85, Ganea), Matei (min. 69, Ely), Iancu, Luckassen, Mățan.

Următorul meci al Viitorului este programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.45, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, în 16-imile Cupei României. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3193 secunde