Când începe SuperLiga și ce se întâmplă cu DNS la rugby

743
Când începe SuperLiga și ce se întâmplă cu DNS la rugby - cand-1529336772.jpg

Articole recomandate

Noul sezon competițional din rugby-ul intern va începe în luna august, când este programată Cupa Regelui, întrecere care se adresează celor opt echipe din primul eșalon valoric, informează site-ul SuperLigii, consultat de Agerpres. 


În această competiție, ierarhizarea echipelor pentru stabilirea partidelor urmează să se facă în funcție de clasamentul final al SuperLigii și al Diviziei Naționale de Seniori. Echipele participante vor fi: SCM Timișoara, CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, CSM București, CS Dinamo, U Cluj, Tomitanii Constanța și SCM Gloria Buzău. 


Sferturile de finală vor avea loc pe 11 august, semifinalele pe 18 august, iar finala mare și finala mică, pe 25 august. 


Ediția 2018-2019 a SuperLigii va debuta cu opt echipe pe 8 septembrie, turul urmând să se încheie pe 3 noiembrie. Returul va începe pe 23 martie 2019 și se va încheia pe 4 mai. Pe 18 mai, se vor disputa semifinalele play-off și play-out, iar finalele, pe 25 mai. 


În ceea ce privește Cupa României, echipele vor porni în competiție cu respectarea clasamentului din turul SuperLigii 2018/2019. Pe 10 noiembrie 2018, vor avea loc sferturile de finală, pe 17 noiembrie, se vor juca semifinalele, iar pe 24 noiembrie/1 decembrie, va avea loc finala. 


Cluburile sunt așteptate să se înscrie în competițiile din primul eșalon valoric până pe 31 iulie 2018. 


De asemenea, Biroul Federal al FRR a decis ca Divizia Națională de Seniori și Divizia A (eșaloanele doi și trei valorice) să se comaseze într-o singură competiție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4064 secunde