Campionul scuzelor. De ce a pierdut Wilder titlul mondial al greilor WBC

741
Campionul scuzelor. De ce a pierdut Wilder titlul mondial al greilor WBC - dddd-1582639127.jpg

Articole recomandate

Boxerul american Deontay Wilder, care a pierdut sâmbătă titlul mondial al greilor la WBC în fața britanicului Tyson Fury, susține că evoluția lui a fost afectată de costumația greoaie purtată în drumul către ring, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Wilder, 34 ani, a pierdut la Las Vegas primul său meci din 44 disputate ca boxer profesionist, după ce a fost trimis la podea în reprizele a treia și a cincea. Lupta s-a încheiat în repriza a șaptea, când antrenorul lui Wilder, care nu mai putea riposta, a aruncat prosopul în ring. Înainte de meci, Wilder și-a făcut apariția într-un costum complet negru, constând într-o armură, apărători la brațe, mască și o coroană care cântăreau cel puțin 18 kg, în semn de tribut pentru Black History Month, care comemorează rolul important al oamenilor de culoare în istoria SUA.

''Fury nu m-a rănit deloc, dar pur și simplu acea costumație a fost mult prea grea pentru mine. Așa că nu am avut picioare la începutul luptei, iar în repriza a treia picioarele nu m-au mai ținut. Am pus costumul cu o seară înainte, dar nu am realizat că e atât de greu'', a declarat Wilder luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9312 secunde