Turneul final al CN de lupte greco-romane pentru cadeți

Campionii saltelelor se decid la Medgidia

337
În perioada 18-20 mai, Sala Sporturilor "Iftimie Elisei" din Medgidia va găzdui întrecerile turneului final al Campionatului Național de lupte greco-romane, individual cadeți.
La competiție, organizată de CSS Medgidia, Federația Română de Lupte, Primăria Medgidia și Hotel Costinești Royal, participă peste 250 de sportivi, repre- zentând 32 de cluburi, printre acestea numărându-se CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, CSS Medgidia sau CSS 3 Steaua București.
Conform informațiilor furnizate de directorul CSS Medgidia, prof. Valentin Petricală, programul de concurs este următorul: vineri, ora 18.00 - cântarul oficial; sâmbătă, ora 13.00-20.00: reuniunea întâi; duminică, ora 9.00-13.00: reuniunea a doua, urmată de festivitatea de premiere.
"Pentru comunitatea locală, este un eveniment foarte important și, în același timp, un semn de apreciere din partea Federației Române de Lupte, care ne-a acordat dreptul de a organiza acest turneu. Găzduirea turneului final al Naționalelor de cadeți este o premieră pentru orașul nostru", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Valentin Petricală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Aprilie 2012
Stire din Sport : Aprilie, luna medaliilor
Pagina a fost generata in 0.8415 secunde