Campionii la Kung-Fu, deciși la Constanța. Miza - selecția la lotul național

192
Campionii la Kung-Fu, deciși la Constanța. Miza - selecția la lotul național - kungfu-1562185758.jpg

Articole recomandate

La Complexul Sportiv "Tomis" din Constanța, s-au desfășurat, zilele trecute, întrecerile Campionatului Național de Kung-Fu, ediția 2019, pentru copii, cadeți, juniori, seniori și veterani. 


La campionat, s-au înscris 121 de sportivi din 13 cluburi sportive membre la Federația Română de Arte Marțiale de Contact. 
Probele de concurs au fost următoarele: Tuishou (Mâinile Lipicioase), Sanda Light-Fighting (Luptă sportivă cu contact ușor), Shuai-Jiao (Luptă sportivă cu proiectări), Sanda (Luptă sportivă tradițională de full-contact cu proiectări) și Total-Contact Fighting (Luptă sportivă modernă de contact). 


Printre remarcații concursului, întins pe o perioadă de opt ore, se numără, printre alții, Tudor și Vlad Bocai, de la CS Marea Neagră, Robert Sandu, de la CS Shaolin Callatis Mangalia, Remus Colcer, de la CS Noua Generație Mangalia, Eduard Gîscă, de la CS Silver Samurai Cobadin, Rareș Gurică, de la CSA Axiopolis Sport Cernavodă, Mario Miron, de la CS Silver Samurai Medgidia, Sergiu Gheondea, de la CSC Nicolae Bălcescu, Gani Adin, de la CS Urban Legends Constanța, sau Darius Bălan, de la CS Taichido-Ryu Constanța, toți câștigători ai medaliilor de aur. 


"Cei mai mulți dintre sportivi au participat la trei probe, ceea ce a impus o organizare strictă, pentru a reduce timpul de desfășurare a campionatului, dar tot au fost peste opt ore de concurs. Sportivii participanți, care au luptat la mai multe probe, au avut ca miză selecția la lotul național de Kung-Fu, pentru participarea la stagiile de pregătire și la concursurile internaționale. 


Au fost foarte multe meciuri spectaculoase, la toate cele cinci probe din concurs, la multe categorii de vârstă s-au impus sportivii consacrați, dar au apărut sportivi și sportivi noi, valoroși, care sperăm că se vor pregăti în continuare pentru a demonstra că nu a fost o întâmplare câștigarea titlurilor. În acest sens, se remarcă sportivii Claudiu Andrei Popa și fratele lui, David Antonio Popa, de la CS Shaolin Callatis Mangalia, care au câștigat titlurile de campioni la toate cele trei probe la care au participat. 


Mulțumim conducerii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și personalului de la Complexul «Tomis», pentru sprijinul acordat la organizarea campionatului", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia (7 Duan Kung-Fu). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde