Campionatul Național de Taekwondo WTF, în luna mai, la Constanța

240
Campionatul Național de Taekwondo WTF, în luna mai, la Constanța - campionatul-1455733335.jpg

Articole recomandate

CS Tae Keon Hârșova, în calitate de organizator, și Federația Română de Taekwondo WTF, în calitate de promotor, organizează, pentru prima dată în istoria Constanței, Campionatul Național de Taekwondo WTF (juniori și seniori), ediția a XIX-a, și Cupa Tomis pentru copii și cadeți, ediția I.

Evenimentul va avea loc în zilele de 7 și 8 mai, la Sala Sporturilor din Constanța, la startul întrecerilor fiind așteptați sportivi (seniori, juniori, copii, cadeți) reprezentând 35 de cluburi de taekwondo din 21 de județe. În total, vor fi prezenți pe litoral aproximativ 1.400 de participanți, iar luptele vor fi supervizate de 22 de arbitri acreditați de către Federația Română de Taekwondo WTF.

"Taekwondo WTF este una dintre cele mai populare arte marțiale din lume, ce îmbină mai multe elemente, precum rezistența fizică și psihică, forța, mobilitatea, autocontrolul, precizia. Începând din anul 2000, cu ediția de la Sydney (Australia), taekwondo face parte din rândul sporturilor oficiale incluse în programul Jocurilor Olim-pice de vară", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mi-haela Micu, instructor 2 Dan.

La rândul său, coordonatorul de proiect Bogdan Badea spune că "scopul clubului nostru este acela de a atrage cât mai mulți tineri către sport pentru dezvoltarea disciplinei, conduitei, relațiilor sociale, autocontrolului, atenției și nu numai. În acest sens, încă din anul 2013, CS Tae Keon Hârșova a încheiat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, prin Centrul de Plasament «Micul Rotterdam», un protocol de colaborare pentru antrenarea gratuită a copiilor instituționalizați în acest centru, unde deja participă șapte copii ce au obținut 27 de medalii pe parcursul a doi ani competiționali".

v v v

Clubul Sportiv Tae Keon Hârșova a fost fondat în anul 2001, având la ora actuală 65 de sportivi legitimați. De-a lungul timpului, gruparea dobrogeană și-a adjudecat nenumărate premii, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8276 secunde