Campionatul Național de kendo, ediția 2014. Ervin Ciorabai, premiul special Fighting Spirit

368

Articole de la același autor

Ediția de anul acesta a Campionatului Național de kendo, desfășurată, timp de două zile, la București, a prilejuit prezența unui număr record de participanți, nu mai puțin de 60 de sportivi fiind înscriși doar la secțiunea individual masculin. 


Protagoniștii Naționalelor de kendo 2014 au fost împărțiți în 19 grupe, pe două suprafețe de luptă, competiția desfășurându-se sub semnul fair-play-ului, dar într-o notă de combativitate cum rar se poate vedea. Astfel, au apărut sportivi tineri cu mare dorință de afirmare, de aici și uriașele ambiții care au încins atmosfera destul de rece a modernei săli "Apollo" din București. Clubul Sportiv Kaybukan Constanța a trimis la competiția din Capitală cinci sportivi, atât la individual, cât și la proba pe echipe. La secțiunea individual masculin, dintre constănțeni, cea mai bună evoluție a avut-o Ervin Ciorabai, care a ajuns în fazele superioare ale concursului, lăsând o foarte bună impresie arbitrilor și antrenorilor. În consecință, sportivului de la Kaybukan i-a fost decernată diploma de Fighting Spirit. 


În întrecerea pe echipe, constănțenii au avut o comportare destul de bună, dat fiind faptul că trei din componenți sunt tineri lipsiți de experiență. CS Kaybukan a reușit să depășească faza grupelor, fiind apoi eliminată de Ikada București, la capătul unei partide decisive pentru accesul în semifinale. 


Iată și configurația clasamentelor finale: echipe masculin: locul 1 - Ichimon București, locul - 2 Kashi Târgu Mureș, locurile 3-4 - Ikada București și CRK București; individual masculin: locul 1 - Alin Chirea (CRK București), locul 2 - Mihai Duțescu (Ikada București), locurile 3-4 - Gyorfi Sandor (Harghita) și Dragoș Crăciun (Timișoara). Premii speciale Fighting Spirit: Alexandru Stupu (Ichimon București) și Ervin Ciorabai (Kaybukan Constanța). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Sport : Week-end dedicat sportului, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.461 secunde