Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, la Constanța

214
Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, la Constanța - deschiderecampionatulnationaldeg-1560514789.jpg

Articole recomandate

În aceste momente are loc deschiderea oficială a Campionatului Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I. 
Evenimentul este organizat de Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu CSS 1 Constanța, CS "Farul" Constanța și Primăria Municipiului Constanța. 


La deschiderea Campionatului au participat nume mari ale sportului românesc, campioane olimpice și mondiale ale României, precum Andreea Răducan, Dana Sofronie, Stroescu Silvia, Corina Ungureanu. De asemenea, evenimentul s-a desfășurat în prezența viceprimarilor municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu și a campionului mondial Ilie Floroiu. 


"Astăzi, Constanța devine nu doar capitala gimnasticii, ci capitala sportului românesc. Sportul ne învață ce înseamnă perseverența, munca în echipă și pe lângă dezvoltarea armonioasă, ne învață să fim nu doar mai buni, ci cei mai buni! Vom continua să avem grijă de sportivii noștri! Vă felicit și vă urez succes în continuare", a declarat viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu. 


Peste 100 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară își dispută titlurile în concurs la proba pe echipe, pentru a stabili campioanele naționale la categoria gimnaste junioare II și I, nivelurile 3, 4, 5 și 6.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4739 secunde