Campionatul Național de baschet U18 BC Athletic, victorie la Tulcea. Încheie anul pe locul secund

224
Campionatul Național de baschet U18  BC Athletic, victorie la Tulcea. Încheie anul pe locul secund - bcatheltic-1482071403.jpg

Articole de la același autor

Tinerii baschetbaliști de la BC Athletic au reușit să învingă, în deplasare, pe CSS Tulcea, scor 85-72 (39-35), în runda a Vlll-a a Campionatului Național mas- culin U18. În urma acestui succes, BC Athle-tic termină grupa a lll-a pe locul secund, cu 14 puncte (șase victorii și două înfrân-geri), în spatele celor de la CN "Aurel Vlaicu" București, și s-a calificat la turneul semifinal. 


La partida de la Tulcea, echipa a fost condusă de secundul Bogdan Ivanovici, antrenorul principal Alexandru Olteanu fiind plecat la lotul național de juniori U15, alături de unul dintre elevii săi, Alexandru Unitu. 


Naționala masculină U15 a României participă la cea de-a treia ediție a Balkanic Next Star Cup - Bucharest 2016, competiție organizată de FR de Baschet, cu sprijinul FIBA, ce are loc în perioada 17-21 decembrie, reunind la start cinci națiuni: Turcia, Ungaria, Bulgaria, România și Serbia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9222 secunde