Campionatul European Universitar la handbal feminin Universitatea "Ovidius" joacă pentru locurile 5-6

223
Campionatul European Universitar la handbal feminin Universitatea

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin a Universității "Ovidius" a încheiat pe locul trei grupa din care a făcut parte la Campionatul European Universitar, ce are loc, în aceste zile, la Malaga (Spania). 


După un început ezitant, în care a pierdut două meciuri consecutive la un gol diferență, formația coordonată de lectorii univ. dr. Adrian Georgescu și Florin Cazan a triumfat în ultimele două dueluri ale grupei. Universitatea "Ovidius" a câștigat în fața Universității Primorska (Slovenia), scor 44-32 (21-13), și a echipei gazdă, Universitatea Malaga, cu 34-29 (16-15), urmând să joace, în continuare, în meciul de clasament pentru locurile 5-6, în compania Universității Oslo (Norvegia). 


"Consider că, la prima participare la un asemenea turneu de anvergură, echipa s-a comportat onorabil. Cu siguranță, puteam obține mai mult, dar și ghinioanele fac parte din joc. Acum, nu ne mai gândim decât să câștigăm meciul pentru locul cinci și să ieșim cu capul sus. La anul, mi-am propus să ne depășim această performanță", a declarat Adrian Georgescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3351 secunde