Campionat European de alergare, organizat în premieră, în România

113
Campionat European de alergare, organizat în premieră, în România - atletism-1516123435.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de 24 de ore alergare, a cărui a 22-a ediție se va desfășura pe 26-27 mai, la Timișoara, pune România pe harta marilor întreceri de atletism, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea. 


Această competiție, la care și-au anunțat participarea peste 200 de sportivi, din 26 de țări, specializați în cursele de ultramaraton, din ce în ce mai răspândite în întreaga lume, face parte din programul de dezvoltare al Federației Române de Atletism. 


FRA își propune ca în viitorul apropiat să organizeze și o competiție majoră la nivel european pe pistă, pentru a figura într-o manieră cât mai complexă, la vârf, în programul competițional european.


Concursul de la Timișoara, care se desfășoară conform regulamentului IAU, atât individual, cât și pe echipe, masculin și feminin, este deschis ultramaratoniștilor care reușesc să parcurgă, potrivit unui program propriu de cursă, cel puțin 175 km la masculin și 150 km la feminin, ierarhiile fiind stabilite în funcție de numărul de kilometri parcurși într-un interval de timp, în acest caz 24 de ore


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Sport : Drumul către aurul mondial universitar
Pagina a fost generata in 1.0989 secunde