Mai multe ştiri online:

Campioanele la gimnastică ritmică se decid la Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Federația Română de Gimnastică Ritmică, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța și Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța, organizează, în acest sfârșit de săptămână, Campionatul Național pentru junioare mici (9-12 ani). 
Întrecerile au loc, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Constanța, intrarea spectatorilor fiind liberă. 
„Invităm la sală toți iubitorii de sport și frumos. Mult succes tuturor participanților”, este mesajul transmis de organizatori.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8062 secunde