Campioana Andreea Bogati: "Mă gândesc să mă retrag din sportul de performanță"

182
Campioana Andreea Bogati:

Articole de la același autor

 Lotul național de gimnastică aerobică al României s-a întors, ieri după-amiază, din Italia, acolo unde a câștigat 10 medalii în concursurile de seniori și juniori la Campionatele Europene de la Ancona. La seniori, România a cucerit trei medalii de aur și trei de bronz, în timp ce juniorii s-au întors cu o medalie de aur, una de argint și două de bronz. 


Din păcate, veștile nu sunt atât de îmbucurătoare cum ar părea. Mai multe sportive medaliate la Europene se gândesc serios să se retragă din sportul de performanță, pe motiv că munca lor nu este remunerată cum se cuvine. 


Prima care și-a exprimat această intenție este cea mai titrată sportivă de la aceste campionate, sportiva legitimată la CS Farul Andreea Bogati. Antrenoarea coordonatoare Maria Fumea a confirmat faptul că sunt mai multe sportive care sunt în asentimentul Andreei. 


"Am câștigat cele mai multe medalii dintre toți sportivii prezenți la Campionatele Europene. Mă simt fericită și împlinită, chiar dacă sunt obosită. Ne antrenăm un an de zile pentru un concurs, iar după ce câștigăm medaliile, nu știm dacă ne luăm premierea sau nu. Cam așa stă treaba în gimnastica aerobică din România. Ar trebui să se investească mai mult, pentru că gimnastica a rămas în România un sport de bază. Eu am 26 de ani și mă gândesc deja să îmi fac și eu o casă, dar cu banii din gimnastica aerobică nu am cum. Așa că trebuie să muncesc, iar acum mă gândesc să îmi fac retragerea din sportul de performanță", a declarat Andreea Bogati, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3704 secunde