Echipa lui Cămui a bătut Viitorul

Callatis testează doi jucători brazilieni (galerie foto)

771
Callatis testează doi jucători brazilieni (galerie foto) - 9a3c34dfda25591e7f18c17d37cf9190.jpg
Liderul seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, are în probe doi jucători brazilieni, Patane (vârf) și Tiago (mijlocaș), pe care i-a folosit și ieri, la amicalul cu Viitorul Constanța (locul nouă în Liga a II-a).
Disputat pe unul dintre terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru Callatis, unul dintre goluri, cel de 1-0, fiind marcat de Patane, în minutul 42. Celelalte două reușite le-au aparținut lui Laurențiu Florea (min. 53) și Kamara (min. 67). Meciul a avut două reprize a câte 35 de minute.
Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel) a evoluat cu jucători folosiți mai puțin sau deloc în ultimul timp, cealaltă jumătate a lotului susținând, în cursul dimineții de ieri, o ședință de pregătire. Echipa Viitorului a fost: C. Popa - Păcuraru, Bubuleandră (45 Ignat), Ignat (36 M. Rusu), Evdochim - Dimcea, Ștefănescu, Văidean - Chirilă, Șt. Sandu, Sin. Cu această ocazie și-a făcut revenirea în echipă Alexandru Chirilă, după operația de ligamente suferită în luna martie.
Callatis (antrenor, Cristi Cămui) a început meciul cu Barbu - Bucur, Pădurețu, Armando, Al. Iovănescu - Al. Grigoraș, Bolat, Erdinci Cogali, Kamara - Ene, Patane, iar pe parcursul meciului au mai jucat Marin, I. Florea, Floricel, Răvoiu, L. Florea, Bardu, Ciuciuleacă, Tiago, Ivașcă și Calagi.
"Am folosit două echipe echilibrate, nu titularii și rezervele. În ceea ce-i privește pe cei doi brazilieni, încă nu ne-am hotărât dacă îi vom păstra, încă se discută", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristi Cămui, care e mulțumit de parcursul echipei de până acum din campionat (locul întâi în clasament, cu șapte victorii din șapte meciuri), însă, și în continuare, a îndem-nat la modestie și muncă, pentru ca echipa să-și poată atinge obiectivul, promova-rea în Liga a II-a.
"Drumul e lung, iar promovarea se joacă. Pentru ca rezultatele pozitive să nu se oprească, trebuie, ca și până acum, să fim modești și să ne vedem de pregătire", ne-a mai spus Cămui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Octombrie 2010
Stire din Sport : Aici, doar creierul contează!
Pagina a fost generata in 0.4596 secunde